Bare enkel kontakt(annonse)

Vakreste menn i hele verdenen er ikke de som har kjempestore muskler og en 6-pack som ser bedre ut på bildene, fordi noen har forbedret dem i fotoshop… Nei, min mann kommer til å ha mage. En fin, rund, mannlig mage, som stikker litt ut, men ikke henger fra kroppen. Det er æsjlig, må jeg innrømme. Menn en man uten mage er som alkoholfritt øl. Smaker, men ingen virkelig effekt.

Jeg har vært alene i en lang stund. Og det var ganske naturlig, jeg er ikke en sånn forholdstype, men nylig bar det blitt vanskelig. Jeg har tenkte å skrive kontaktannonse, men det føltes litt desperat!

Jeg kan ikke klage over livet mitt, jobben er ok, huset er ok, bilen er ok, og så videre. Men det er så vanskelig å stå opp fra senga. Og det blir bare verre fra dag til dag. Jeg ønsker bare at jeg kunne sove hele dagen, ved siden av en kjekk mann (helst med store muskler litt mage). Det er det eneste som mangler slik at jeg kunne si at jeg gleder meg til hver neste dag.

Alt i alt…. Jeg tok og skrev kontaktannonse. Selvfølgelig at jeg ikke ønsket å gjøre det gjennom avisene eller noe, jeg åpnet profil på en av de mer besøkte nettsider for dating, og skrev ikke altfor mye tekst. Jeg fokuserte på at jeg vil ha en mann med litt mage, og beskrev fetisjen min. Siden het flirtfair, menn  der var mange, og de som regel ønsket å finne en dame. Mange av dem var på søk bare etter kjapp knulling, men jeg tenkte at det MÅ være minst et forsøk på noe litt emosjonelt. Han må overnatte hos meg og gi meg håp og viljen til å stå opp neste morgenen.

Mange kåte menn skrev til meg. Noen var bamser, og ganske gamle, men allikevel fine. Så hadde jeg egentlig stor utvalg av menn jeg kunne prøve å forføre! Men jeg syntes at forføringsevnene mine har blitt kjempedårlige siden jeg ble så desperat etter en kjæreste. Jeg var redd for at jeg kommer til å virke at jeg ikke har mulighet til å velge.

Men så tenkte jeg at jeg ikke skulle velge altfor mye, for jeg mister lyst. Det gjeler bare å date, Oslo kvinner er mange og de kan velge en annen kvinne, og ikke meg. Jeg aksepterte og før jeg visste det, våknet jeg ved siden av ham… lå på skuldren hans og tenkte at jeg må stå opp og lage frokost 🙂

Det morsomste er at han sovnet før jeg tok klærne av meg! 🙂 Alle trenger øm kontakt med andre mennesker.